Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zanet-Jo zahrada je posilovna i na duši. Moje dítě zase vloni když jsem třeba dělala truhlíky tak to vytáhla i s kořenem, přiběhla za mnou a povídá..maminko kytičky,,, to samé s rajskýma atd.Co vidí to sní na zahradě, musím si dávat bacha jaký kupuju okrasný keře aby to nemělo barevné bobule. Nejvíc vedou ale lesní jahody na zahradě a cherry rajčátka.škube, ale všechno co se jí líbí, někdy už tedy hubuju.Ale co mě dostává je, že si lehne do trávy a dokáže jen tak ležet a kochat se sedmikráskami v trávníku nebo neustále lítá po trávě bez bot a oblečení, vnímá tu přírodu už od miminka neuvěřitelně silně.pak stačí už jen kýbl vody, kýbl písku ,lopatka a mám 2 hodiny klid pro práci na zahradě..kam se hrabe Fischer price :-D

Můj táta měl teď nějaké chmury ze stáří a jak jsme začli co kdo zasadí a co se jak pěstuje tak taky pookřál.Myslí, že ta zahrada je důležitá i pro ten režim toho důchodce, aby se udržovla v kondici.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika