Letos jsme zasadili jenom do čtyř jamek aby úrody nebylo tolik, druhá úroda menších plodů je ještě na poly. Letos cuketodýně nemají oranžové proužky protože bylo málo sluníčka, nic méně úroda vystačí na celý rok a ještě budem muset rozdat. Zkusím cuketodýni zavařit stejně jako zelí na kyselo a uvidím jak bude chutnat i zavařená. Jinak vařená a na x způsobů je výborná. Podle mne je to plodina budoucnosti. Nemusí se o ni člověk starat ani ji stříkat postřikem jenom se zasadí jednou okope a pak v ní tráva neroste pro velký rozměr listů a šlahounů. Mohu jen doporučit. Nejchutnější jsou z ní dýňáky jako bramboráky, guláš, čína, polévka. Jinak ji můžete přidávat úplně do všeho i na zahuštění čehokoli. Je z ní výborná bábovka nebo buchta a zelí s jablky.