Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Když se vrátíme k příbuznému tématu, kde bylo citováno "Vědci se nyní snaží, aby se začal tento typ výzkumu cíleně financovat a vytvořila se nová grantová schémata v Americe i Evropské unii." z článku, že se posuzuje účinná látka nikoliv její synergenty a směsi.  Pak si vezmete z reklam na glyfosáty argumentaci "proč nás a ne konkurenci" tak firma Monsanto tvrdí "naše aditivace zvyšuje účinnost" a konkurence tvrdí "aditiva firmy Monsanto synergicky zvyšují teratogenní rizika a hubí pulce" a proto je náš 123 přípravek má jiná aditiva a je proto šetrnější k životnímu prostředí. 

Ad odkazovaný článek je reklamou na syntetický přípravek s jistým fenolem (4-allyl-2-methoxyfenol). Osobně nevěřím, že by výluh z naší mateřídoušky v octu byl tak silně účinný jako se píše v článku, ačkoliv by se jednalo o látku strukturně podobnou, nikoliv však obdobně koncentrovanou. A cenově to bude tuplem jinde (viz TTO)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika