Studené vedení kvasu - jablka



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3   
            
host - 121.85 (?) 
1.11.2015 13:12

Díky, četl jsem to po sobě, ale už bylo pozdě, přišel jsem z toho archivu, zatím

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
               
host - 187.224 (?), 1.11.2015 15:25

Jsme ve vláknu o pálenkách, často sem zabloudím, když mám zrovna kalíšek s vůní švestek nebo meruňek na stole. Nad těma hrubkama bych osobně přivřel oko. wink  j.c.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 236.138 (?), 1.11.2015 22:13

Chtěl jste nepochybě napsat: Nad těmi hrubkami. Zdraví PŠ

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 162.152 (?), 3.11.2015 6:43

Ještě doplňující otázka.

Pokud jde o kvas ze švestek - blum, bude doba kvašení v těchto podmínkách stejná, nebo delší než u jablek?

Děkuji :-)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2,  3   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika