Dosladzovanie domaceho brandy a znizovanie liehovitosti



siemens - (43) - 46.90 (?) 
16.2.2018 22:49, zobrazeno: 1390x

Ako dosladzujete vinovicu ulozenu v dubovom sude po nejakom case?  Cukrovy sirup alebo med???

Mate nejaky overeny postup?? Nekrystalizuje to potom??

Davate aj nejake koreniny do brandy?

Dakujem

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika