Desatoro o ovocí, kvase, destilácií a pálenici



host - 208.9 (?)
25.5.2022 13:37

Nedal by se sud dát do komory a tu zamknout?

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

            
host - 230.40 (?), 10.9.2021 19:03

Stava se to HLAVNE u  ranych odrud stresne  hrusky musi se to hlidat zalezi na teplote venkovni cim vetci teplo velkovni tim spis se musi palit   musi se to hlidat kvas vetsinou staci 14 max 21 dni jinakto to zostovati a kvas v palenici vyleji do kanalu     vasek

   
host - 16.143 (?), 28.4.2022 22:38

Doporučuji enzymy a kvasinky.

      
host - 81.144 (?), 29.4.2022 10:43
Přidávání enzymů a kvasinek je určitou jistotou, že kvašení dobře nastartuje a zvyšují výtěžnost. Tyto přípravky, ale ovlivnují chutě pálenky. A je rozdíl mezi použitím různých kulturních kvasinek a kvasinek divokých přítomných na ovoci.
      
host - 208.9 (?), 25.5.2022 12:58
Uzamykatelná víka na sudy s kvasem. Pokud se zadaří chci si letos naložit ryngle a potřebuju zabezpečit sud proti neoprávněné manipulaci, ale tak aby nedošlo k úplnému uzavření a mohl unikat CO2. Potřebuju zabezpečit hlavně pro případ, že nebudu doma... Občas se u nás dějí podivné věci... Máte někdo nápad a nebo dá se něco podobného koupit? Ke kvasným nádobám nemám stahovací obruče na víka, abych to mohl řešit tímto způsobem a stejně by tak došlo ke vzduchotěsnému uzavření.
         
host - 208.9 (?), 25.5.2022 13:37

Nedal by se sud dát do komory a tu zamknout?

            
host - 208.9 (?), 25.5.2022 14:58
Bohužel takový vhodný prostor který by se dal uzamknout nemám.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika