Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak to bych rozhodně neradil. Destilovat se musí podle chuti odebraného a naředěného vzorku. Jinak se nabere dokap a ten mívá hanebnou chuť. Každý kvas/surovina je jiný. Někdy se dá jít do nějakých 96 stupňů Celsia, někdy se musí skončit třeba i na devadesáti, i méně.  Lutr zpravidla táhnu výš, 2D pak musím hlídat a ochutnávat a táhnout jej níž. Lutr pak má třeba kolem 75 % obj., 2D třeba 85% obj. Pokud je člověk fajnšmekr, tak si vyzkouší i ředění 2D, To nemusí být přímo 40% obj. ale i o něco méně či více. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika