Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Každý kvas má jiné složení. Proto má i jinou destilační křivku. Než jenom sledovat nějaké teploty, je vhodnější očichávat a ochutnávat to, co jde z destilačního přístroje a přestat odebírat ve chvíli, kdy destilát začne mít chuťové a vůňové vady. Chce to zkušenost a umění zacházet s konkrétním destilačním přístojem. Nic víc. Podotýkám, že některé destiláty musí chvilku odvětrávat, aby z nich vyšly "nechutné" páry. Prostě zkušenost, jazyk a nos.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika