Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V podstatě to tak je. Zkoušejte, nakládejte, experimentujte, hrajte si... Cvičení dělá mistra a kdo si hraje, nezlobí. Když se mi nepodaří občas chytit dokap a pálenka chytí přiboudlinu, přepálím výsledný produkt ještě jednou v malým 17 litrovým papinaku (před tím naředím na cca 30%).Pálenka je pak velmi jemná,  ale není tak aromatická, Pak 2-3 týdný odvětrat. Musím potvrdit, že než pálenka dojde a chutě se spojí a zakulatí se, tak to půl roku trva. Třeba loňská švestka pálená v prosinci má ted uplně jinou chut. Na zdraví, Mesány

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika