Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak to je pekna kravina, mám 2 knihy domáca výroba liehován od dvoch autorov a a ani v jednej nieje trubka k chladicu opacne.

Trubka s paráku k chladicu musí byt vzdy pod uhlom do kopca, a neprerušovaná!!!

Cize ziadne odkalovace, deflagmátory a iné kraviny.

A preco musí byť do kopca?

Dlzka trubky k chladicu by mala byt presne prepočítaná podla objemu kotla, velkosti a dlzky chladica atd.

A trubka sa dáva do kopca preto aby pribudliny ktoré majú nižžsí bod varenia skondenzovaly skôr a stiekli spat do kotla a nepresli na druhú stranu do destilátu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika