Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Moc dobrá rada to neni. To co navrhujete je prznění hotových lihovin, které mají pro maceraci malý obsah lihu. Pokud chci višňovku, tedy višňový likér, tak k maceraci je velmi vhodné použít neutrální líh, to je konzumní v co nejvyšší koncentraci. Může se lehce okořenit, ale neni nutné. Cukr přidávat v konečné fázi, ve formě převařeného roztoku. Cukru podle vlastní chuti, protože můžete vyrobit něco kyselého, nebo velmi sladkého a lepivého. Neředit pod konečných 35% obsahových alkoholu.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika