Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Určitě zkuste zelenou renklódu, pálenka je fajn, vyrábí se i ve Francii (to neberte jako nějaký argument, spíš zajímavost, ale Frantíci alkoholu rozumí..). Argumentem, že na degustacích slivovici neporazí bych se moc nezabýval, jednak jsou čeští konzumenti dost konzervativní a přes slivovicu nejede vlak a především je to prostě jiný nápoj, má svůj osobitý charakter, jemnější chuť - dělá ji přístupnější lidem co silné švestkové aroma nesnesou (a že jich není málo v mladších generacích) a tvárnější co se týče jiného kuchyňského využití (švestka přebije vše ostatní). Bonusem je to, že mixem se slivovicí vznikají dobré pálenky, takže nevadí nedostatek úrody na jednodruhovu pálenku, slivovice s přídavkem ryngle u mně osobně sklízí úspěch a uspěla i na degustaci. Jako zpestření bych ji určitě doporučil, ale výhrady co jsou tu uvedené jsou trefné, takže bych to bral jako okrajovou záležitost. Ale rozhodně by byla škoda nezkusit. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika