Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Bouřlivé kvašení není žádoucí, protože enormní vývoj CO2 odnáší vůně budoucího destilátu, platí to hlavně pro třešně, višně a meruňky. Bohužel je často velmi teplo, takže snížit teplotu kvasu je dost obtížné, ale namraženými PET lahvemi to opravdu jde. Fruktosa patří mezi tzv. ketózy (glukosa mezi aldózy) tedy mezi monosacharidy, obé snadno zkvasitelné. PŠ

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika