Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Přiznám se, že nevím, nemám praktické zkušenosti s ředěním takových kvasů. Takové ovoce jsem neměl.
Spíš s docukřováním...
Ale jak jsem psal, tak bych ředil nebo kvas držel v teple podobně jako ty medoviny a vína.

Protože pravdou je, že vlivem vysokého osmotického tlaku na kvasničné buňky - vysoké cukernatosti, se rozkváší a kvasí vše hůř a nedokonaleji.
(Třeba proto se doporučuje při výrobě vín a medovin přidávat cukr, med, na vicekrát...).

Další můj argument pro ředění je ten, že kvasinky daleko lépe pracují v tekutém, vodnatém prostředí.

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika