Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Dobrý den, Letos jsem zakládal poprvé jablečný kvas s kvasnou zátkou a rád bych se zeptal, jaké máte zkušenosti s průběhem kvašení? Mám trošku obavu z toho, že mi ani po 5-ti dnech kvasná zátka nebublá. Kvas je uložený při stálé teplotě 15 stupňů a je z padaných jaderniček. Přidával jsem půl kila cukru na 50l bečku. Během druhého dne kvas nabyl o cca 10 % na objemu a voní, tak předpokládám, že kvasný proces započal. Díky za vaše postřehy.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika