Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kvasinky přemění jen tolik cukru na alkohol, kolik toho alkoholu snesou.

To je samozrejme pravda, no v drvivej väčšine prípadov nastane skôr situácia, že nebudú mať čo skvasovať. Čiže limitujúcim faktorom bude skôr množstvo cukru.

Proto obsah alkoholu nezávisí na obsahu cukru, ale toleranci kvasinek.

Čiastočne áno. Presnejšie povedané, závisí od toho, čo nastane skôr. Či skôr nebudú mať čo skvasovať (nedostatok cukrov) alebo vytvoria také množstvo alkoholu, ktoré bude pre ne inhibujúce.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika