Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý večer,

dva dny zpět jsem založil na jablečný kvas (vykrájená jablka namletá na pyré). Vzhledem k tomu, že jsem nevěděl, kolik bude cukru (čekal jsem málo), tak jsem si říkal, že bych do 30 l sudu přidal cca kilo (cca 3% navrch). Dnes se mi povedlo získat mošt a má 17% (moštoměr). To mi přijde cekem dost, jablka bych nazval směs starých odrůd a pěkně lepila už při zpracování. A teď jsem navážkách.

Otázka zní, dát tam to kilo a vytlačit to cca na 20%, nebo nechat na přírodno? 

Díky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika