Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Refraktometr ten cukr skutečně v roztoku kvasu (směs vody, cukrové šťávy, alkoholu...) naměří. Ale kvasinky vám ho už nezpracují! Cukru je více druhů a ne všechny jim chutnají. Některé kvasinky při vyšší koncentraci alkoholu navíc hynou. Takže proto zbytkový (nezkvasitelný) cukr, který se odečítá. Doporučuji si s tím nelámat hlavu = jakmile mi R ukáže na stupnici okolo 4, je už vyhráno a šup s tím do trubek.

Doporučuji si přečíst nějakou knihu o pálení a kvasech, dají se běžně v knihkupectví koupit. Stačí vygůglit "Knihy o pálení slivovice". Určitě tam bude psáno i o nezkvasitelných cukrech...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika