Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Toho se nebojte, kdyz mám něčeho méne, bežne palim treba jen 10 litru lutru. Jen musite opatrne s teplotou, rychle se to ohreje. Jestli si nejste jisty koncem a chuti, tak se řiďte teplotou na chladici, proste kolem 93stC tece jeste cca 50vol. A to uz byva hranice mezi jadrem a dokapem, takze zvolnit ohřev, čichat a ochutnavat. Podle mych zkusenosti a to nikomu nevnucuju, (cetl jsem tady i nazory ze švestky berou do 20vol), je max teplota 94st na chladici, pak uz to beru jenom na "dokapovku" U hrusek se vcasne zastaveni vyplati dvojnasob. Honza
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika