Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Presne jak to mate, tak to propojte, ale hadickou teda nevim, leda silikonovou, ta je nezavadna a vydrzi vysokou teplotu. Kdyz se to osvedci, tak to nechte svarit v nerezu. Regulace teploty kvasu super vec, stejne se ale budete u 2D ridit teplotou pred chladicem. Proste pri jimani jadra to musi z chladice tect tenkym čurkem a teplota par pomalu stoupa od nejakych 78 do cca 94 st (zalezi do kolika chcete destilovat) tim musite pridavat dole vykon kotle, jinak to bude jen kapat a pak to prestane tect uplne. Protoze destilaci se meni pomer alkoholu ve varaku a z tihi duvidu je nutne pridavat teplotu, aby doslo k odpaeovani. Ale vse pozvolna oo stupinkach. Jw nahrivam plynem a priste kdyz uz zeslabne curek a je tendence kapat, tak lehoulince o par milimetru zesilim vykon horaku a tak az do konce. Kdyz si poridite nejakou knizku, tak tam se vse o zavislosti teploty par na alkoholovosti, krivkach atd. dočtete a bude Vam to jasne. Z mych zkusenosti: 1D nezastavovat prilis brzy (20 az 30 proc) pakenka je pak sice čistči ale strasne chybi to ovocne aroma, ale zase nezdimat do 0, je to neekonomicke a hlane uz se do kvasu dostanou sajrajty, ktere maji neg. vliv na chute destilatu a pri 2D se nemuseji dobre oddelit. Vse damozreume zavisi na kvalite kvasu, cim kvalitnejsi, tim vice ho muzete vyzdimat. A naopak, kdyz je problem, tak radeji zastavit na 25 a dohnat to pri 2D. Ja treba kdyz se nepovedly boskve, pridal do lutru na 3D broskvovy kompot. I tak se da docela dohnat nejaka ta chyba v kvasu. Honza
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika