Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážený pane,

neznám žádnou "automatickou palírnu" co by byla dobrá (alespoň z těch co jsou nabízeny na "černém trhu" pro prostý lid). Destilace není žádný jednoduchý proces, musí se to umět (resp. se to napřed naučit, jak teorii, tak potom v praxi). To se na těch "nabízených aparátech "nenaučíte; vždy potřebují nějaké dodatečné úpravy, není to nic pro začínajícího paliče.           Nevím proč se ty "rektifikace" od "polských výrobců" zvrhly do těch opičáren mezi rektifikační sloup a chladič odcházejícího kondenzátu... a naši "výrobci" aby nezůstali "out" se po nich opičí!!

Dobrá rektifikační kolona tu byla již jednou vyobrazena (ovšem není to "automatická kolona"). Vždy potřebuje dohled a ruční zásah!! Navíc musí být "demontovatelná pro případné čištění!! jak kotlíku, tak ostatních komponent. Bohužel "prodejce již není dostupný... obr. přikládám pouze pro názornost,... nevím zda lze ještě někde sehnat!!

... přeji trpělivost při "učení"...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika