Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pálím již 22 let oficiálně a pokud se jedná o zákal, tak většinou je na vině nekvalitní kvas a z něj vypálený alkohol. Dalším problémem a to myslím tím největší, je voda.Používejte zásadně vodu jako např.kojenecká, Akvila a pod. bez bublinek.  Dále je zde cukr.Nepožívejte klasický, ale třinový, ve kterém nejsou přidané látky proti tvrdnutí, zejména vápno. To je ten problém. Pokus se Vám to stejně zakalí, použite ohřátí směsi asi na 40 stupňů a po schladnutí stáhněte, na spodku zbyl kal.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika