Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Možná nebublá, jelikož asi není nádoba utěsněná. Poslední soudek začal kvasit nejdřív, ovoce bylo nejzralejší. 
Môže to kvasiť aj ked nebublá?
Co jiného by meruňky v sudu dělaly? Sušily se? Asi ne. Ono se to rozběhne. Přidávali jste samotné kvasinky nebo jste nejdřív udělali zákvas? Předpokládám, že to první. Pálenkám bez přidaného cukru fandím, ale není to vedení kvasu pro začátečníky. Asi bych radši kilo na stovku přidal. Okyselením kvasu taky nic nepokazíte.
   Čtyři kila cukru na 100 kg mi přijde příliš mnoho. Když odpočítáte pecky a slupky, pak nahlédnutím do tabulek zjistíte, že víc než polovina vypálené meruňkovice bude mít svůj původ v cukru, tedy řepě.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika