Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jedná se o metodu používanou u „materiálu“ který je buď finančně náročnější, nebo hůře dostupný, u nás např. lesní plody  (v Alpských zemích je to např. hořec-enzian či všedobr horský …).
Když by se z tohoto materiálu dělal klasický kvas, bylo by potřeba tohoto materiálu podstatně více, než když jej macerujete v alkoholu a následně předestilujete …
Já tohoto postupu používám u zpracování lesních plodů - malin a ostružin, někdy i u višní, mám-li jich jen malé množství. A je to i ekonomicky výhodnější, použijete-li „svůj čistý alkohol“ …

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika