Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pán před Vámi nejspíš myslel gruzínskou metodu výroby vína "kvevri" kdy jsou na celý proces výroby vína amfory (kvevri) zakopány do země, někdy na mnoho let, nijak nevypresované. Tado metoda se v posledních letech značně dostává i na naše území, vznikají díky ní ta pravá oranžová vína a rozhodně není pro vinaře vyrobit takto víno levnější než v nerezové nádobě. Dřevěné sudy používají vinaři i pro bílé vína a čímdál častěji. Ale toto je dost mimo téma.

Jinak je fermentace po dobu 9ti měsíců samozřejmě nesmysl, je tím nejspíš myšlena fermentace a následná macerace a i tak to měli popsat, i marketingově by to vyznělo lépe.

Jakub

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika