Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jsou tu podstatně větší odborníci přes pálení. Já bych to do kvasu rozhodně nelil. Chcete mít snad destilát ze svých jablek a nejste-li notorik jako švagr, záleží Vám snad na kvalitě a čistotě. A přidaný líh nejistého původu jistě zvýší výtěžnost, ale těžko chuť po ovoci či aroma. Navíc, pokud byste pálil sám, mohl by přídavek etanolu mít jistý technologický smysl. Jestli se ale chystáte do pálenice, kde veškerý získaný alkohol zaplatíte (a podruhé zdaníte), pak v tom nevidím žádný smysl.
    Vylévat pálenku do záchodu je jistě škoda, určitě se dá najít lepší řešení (rektifikovat jako lutr, vyrobit likér, atd).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika