Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím, letos jsme nasbírali asi 150 litrů trnek, švestek a kadlátek(mix) a asi před týdnem a půl jsem je očistil, trochu rozloupal a lehce podrtil a dal v průběhu 3 dnů do Bečky. Kterou jsem zavřel ale ne ůplně na těsno, promíchal tam dvě kila cukru a každý den do ní koukal.(bojím se že jsem tam pustil vzduch) Kvas začal kvasit, po nádechu nad Bečkou jsem se vždycky zakašlal, ale ted mě přijde že to nahoře zhnědlo a jakoby se rozpouštělo nebo hnilo a když si k tomu dám ucho tak to šumí. Mám to ve sklepě kde je od 15 do 19 stupnů teplo, Je to tak správně a nebo to mám raději odvést do pálenice kde mě to pohlídají?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika