Chuťově na jazyku je to podle mého skvělé, bez pachutí, hořkosti či jiných nelíbivých vjemů ikdyž zatím ještě dost agresivní. Má to svou specifickou chuť a aroma od běžného octu. Nechám tu bečku otevřenou a zakrytou nějakým plátnem nějakej ten tejden ještě a uvidím. Jinak kdo by měl zkušenost s vlastní výrobou ovocných octů ať už plánovaných a nebo i právě takto nešťastně zvrhnutých kvasů na pálení, či nějaké fígle k této výrobě tak ať zde napíše své zkušenosti bude-li se chtít podělit o ně :-). Akorát zatím nevím, zda-li rozmělněné třešne sednuté ke dnu zde nechat, nebo tu bečku přecedit a v procesu nechat pouze tekutinu. Pak také těžko říci pokud se povede, co s takovým množstvím provést a jak ho uplatnit, když už je to v takové fázi :-D. Jinak děkuji za odpověď.