Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Chuťově na jazyku je to podle mého skvělé, bez pachutí, hořkosti či jiných nelíbivých vjemů ikdyž zatím ještě dost agresivní. Má to svou specifickou chuť a aroma od běžného octu. Nechám tu bečku otevřenou a zakrytou nějakým plátnem nějakej ten tejden ještě a uvidím. Jinak kdo by měl zkušenost s vlastní výrobou ovocných octů ať už plánovaných a nebo i právě takto nešťastně zvrhnutých kvasů na pálení, či nějaké fígle k této výrobě tak ať zde napíše své zkušenosti bude-li se chtít podělit o ně :-). Akorát zatím nevím, zda-li rozmělněné třešne sednuté ke dnu zde nechat, nebo tu bečku přecedit a v procesu nechat pouze tekutinu. Pak také těžko říci pokud se povede, co s takovým množstvím provést a jak ho uplatnit, když už je to v takové fázi :-D. Jinak děkuji za odpověď.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika