Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím, mám na vás dotaz a uvědomuji si, že situace není úplně běžná (do žádného kvasu jsem nepřidal žádný cukr). Mám 2 druhy kvasu:

Hrušky (založeno cca 1.10.2015)
1. sud 45 kg,  dnešní cukernatost 8%
2. sud 30 kg,  dnešní cukernatost 6%
asi před 2 měsíci jsem je sudy hermeticky uzavřel, protože jsem nestíhal s vybavením pálení, dnes jsem je odekryl a nechal v normálním stavu pro kvašení (bez plísně, vůně v pořádku)

Švestky (založeno cca 20.9.2015, 97 kg)
žádné hermetické uzavírání, normálně kvasí, dnešní cukernatost 12% (bez plísně, vůně ok)

Kdy byste mi doporučili pálit? Můžu to dát všechno teď, ale u švestek mi přijde že mají ještě mnoho cukru v sobě.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika