Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

rád bych přispěl i se svojí zkušeností ohledně toho kdy odstavit, poprvé odstavuji při 2% a podruhé odstavuji při 25% s tím že to pak po půl litru kontroluju až než teče kyselka, konkrétně tento rok kdy je ovoce hodně kvalitní sem končil na 5% a nekončil sem kvůli kyselce ale kvůli tomu že už sem byl s celkovím množství na 51% a kdybych pokračoval šel bych už pod 51% takže vodu sem k ředění vůbec nepoužíval. pokud odstavujete brzo pak se nedívte že tam chut ovoce není protože zůstane v kotli

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika