Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane Davide to nebylo na Vás a ani na nikoho konkrétního!
Myslel jsem to obecně protože jsem nabyl dojmu, že se podceňuje obsah dokapových složek a přeceňuje obsah aromatických látek těkajících ve větších množstvích při vyšších teplotách - t.j. ke konci destilace. Úplně separovat tyto látky při běžných destilacích nejde, jde jen o dosažení jakéhosi kompromisu.
Tzn., že pokud je něco kalné a chuťově nevyhovující do jádra to nepatří. Aspoň podle mně.
(Ale dá se to rektifikovat nebo přidat do kvasu nebo do lutru).

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika