Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

"Pokud pálení (finální, druhé) ukončíte kolem 40% se určitě připravíte o podstatnou část vůní a chutí." – toto nelze brát jako zobecnění, jak řečeno výše, zásadně záleží na konstrukci/nastavení destil. zařízení a i na druhu ovoce. Ano, švestkové aroma teče spíše při >80 °C, u jablečných destilátů je to naopak, přes 80 °C tečou už jen nepitelná přiboudlina.

Přiboudlinou se rozumí zejmnéna vyšší alkoholy (těžší = víceuhlíkaté oproti ethanolu), které nejsou neomezeně mísitelné s vodou (rozpustné). Tuky a vosky jsou netěkavé při destilačních teplotách.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika