Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji za Vaše názory. Můj dotaz jsem spíše myslel tak, že pokud se pálení ukončí kolem 40% alkoholu, jestli bychom se nepřipravili právě o ty vůně a chutě ovoce, které jsou "na konci". Jinak ve svém okolí neznám nikoho, kdo by pil domácí pálenku pod 45% (v žádném případě ovšem neodsuzuji!!! - každému chutná přece něco jiného...).

Ale Rafaeli, pochopil jsem Vás správně, že pokud pálení ukončím např. při 40% alkoholu a po odvětrání produkt naředím např. na 45%, neměla by se kořalka zakalit? Zajímá mne to spíše na teoretické rovině, domácí pálenku mám nejraději "naředěnou" na 52%.

Děkuji, Saša.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika