Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

toto mě zaujalo. I když jsem nikdy do trnek(česky švestek) vodu nepřidávál, zkusím to s příště s malou trochou, cca 15 %. a to částečně pro výše uvedené důvody, ale hlavně proto, že jsem si uvědomil, že kvasinky při určité koncentraci alkoholu "umírají", odborně zastavují činnost. A ta voda - myslím toto trochu oddálí, protože ve větším objemu výsledného kvasu je pochopitelně koncentrace alkoholu menší a tedy nezabije tolik našich přátel(kvasine). Jediná nevýhoda - ztráta aroma-  si myslím je nepodstatná, protože kvalitní trnky mají aroma nadbytek a na jeho projev ve výsledné slivovici působí mnoho jiných faktorů a to nás nepálí

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika