Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ve většině věcí s vámi souhlasím, jen si nejsem jistý, co udělají převařené a rozdrcené trnky. přecijen je poměr jader k dužině dost velký a to převaření a pomačkání z nich uvolní kořkou kianidovou příchuť.

To jak paliči podceňují kvalitní uzavření sudu taky nechápu. Pálil jsem zatím jen dva sudy slivovice, ale vím, jak se každé nedodržení technologie při výrobě ovocného vína a medoviny vymstí v podobě různých přípachů a příchuťí. Možná se při pálení odstraní spousta nedostatků, ale proč? Stejně tak nechápu oblibu v promíchávání kvasu. Otevřít sud a promíchat ho s kyslíkem?? Nechápu. Vinaři používali při výrobě červeného vína rototanky, kde se nedostal dovnitř kyslík při promíchávání mače. V dnešní době mají tanky v sobě zabudovanou sprchu, kterou se nasává tekutina ze spoda sprchuje kvasný klobouk bez přístupu vzduchu. Proti tomu palič vezme klacek, sundá překližku ze sudu, promíchá to a zas to zakopí. Nechápu ten technologický středověk. No a o senzorickém vnímání obsahu cukru u ovoce co má vysoký obsah tříslovin a kyselin si myslím to co vy. je to jako by chtšl někdo jazykem měřit pH.

V.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika