Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Staré zkušenosti s tím mám, ale jen ty nejhorší.
*
Kvalitu pálenky to nezlepší jen ji zbarví, někdy i zakalí a ani chuťově ji to v tom malém množství na likér nezmění. A špatný destilát to v žádném případě nevylepší. Žádné jeho pachutě to z něj nevytáhne a ani aroma nezlepší!
Ty sušené plody se do láhví dávají jen jako dekorace. Už předem vymacerované v lihu aby nezměnily barvu ani charakter destilátu.
A v případě likéru nebo ovocných ratafií se maceruje ovoce v lihu nebo pálence v poměru cca 1:1, doslazuje se cukerným sirupem a po vyčeření se tam případně nějaký plod nechá. Ale taky jen pro dekoraci a už vymacerovaný...

Rafael. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika