Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den.

Nedá mi reagovat. Spousta lidí nosí slivovici ke koštu, která má nažloutlou barvu s tím, že je to slivovice stará pět, deset, patnáct let. Celou dobu skladovaná v demižonu.

Já tvrdím, že tuto barvu nemůže přirozeně získat, že je špinavý demižon, nadrobený korek, byla v tom trnka, kterou nedávno vytáhli.

Zajímám se o whisky a rumy a u těchto destilátů se udává, že barva je vždy získaná zráním ve dřevu. Ve skle, nedejbože uzavřená vzduchotěsně nemůže slivovice nikdy sama od sebe tmavnout, zrát, atd.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika