Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ve své podstatě má pan Rafael pravdu, v případě jablek pak asi do puntíku. Kouzlo dobrého hruškového destilátu, najmě z Wiliamsek, netkví jen v čistém lihu, nýbrž v sametově hruškové vůni a chuti. Tuto ale nezískáme zkvašením moštu z tvrdých hrušek. Poptřebujeme plody v ideální zralosti (ne přezrálé hniličky), v níž se to hruškové aroma teprve rozvíjí. Těžko řešitelným problémem je, že plody dozrávají postupně a ty zralé rychle přezrávají a podléhají zkáze. A kdo nechce hrušky denně přebírat, musí respektovat pravidlo, že lepší je hruška tvrdá než nahnilá.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika