Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, čím vyšší "voltáž" vínovice (i vínopice), tím rychlejší a kvalitnější zrání (ale také vyšší "andělská daň"). Ten med ale do sudu nepatří, tím se to dá zjemnit až těsně před láhvováním. Stejně tak doředění na konzumní "voltáž" se dělá až těsně před láhvováním.

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika