Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím všechny ve spolek,

už mě přestává bavit měření cukrů v kvasu běžným(nepřesným) cukroměrem v odměrném válci. Chtěl bych si pořídit refraktometr. Hlavní úkol by měl být měření cukru při zakládání kvasu(případně přímo z ovoce v sadu), v průběhu kvašení a na jeho konci.

Předběžně mám vybraný Refraktometr 0 až 32% Brix na kvas, mošt, řeznou emulzi a další využití

Můžete mi potvrdit mou volbu, případně poradit jaký by byl nejvhodnější.

Díky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika