Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Opovídám na první dotaz:

Prvním pálením vzikne lutr, a je jedno zda kalný, nebo čirý.Vydestilovat maximum možného, až do nuly.

Druhé pálení se končí na základě kvality, chuti, kterou je nutno ke konci pravidelně kontrolovat.Začít kontrolovat od 50 procent aktuálníko průtoku.Podle kvality "jádra" přepnout na dokap při cca 20-45 procent aktuální koncentraci.Procentuální rozptyl vypadá na první pohled široký, záleží na druhu kolony, kvalitě,způsobu zpracování, druhu ovoce.

Pálení je široké téma.Na netu jsou podrobné návody, rady,publikace ke stažení.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika