Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak výroky od pana 158.130 to jsou Perly!

Kvas napadený běžným povlakem křístu považuje za shnilý a zkažený celý i když každý i průměrný pěstitel a páleník ví, že je napaden jen povrch kvasu-hladina, kde je vzdušný kyslík...)) Navíc křístový povlak má na kvasu občas každý a pálenky jsou přesto výborné..

Ale ten 158.130 Perlí v mnoha svých výrocích...)) Jako je vypeckovávání švestek a vůbec všeho ovoce))) Dal bych mu vypeckovávat 150kg třešní a pak vypít tu břečku co by s toho vypálil, vždyt pecky třešnovici dávají ten šmak... Tuším že psal že ovoce zásadně i myje, asi v myčce...)))

A největší blud a Perla je to jeho přesvědčení jaký skvost mu nevykvasí v malých 30L soudcích))) Všude, všude píší, že nádoby 50L nebo méně jsou absolutně nevhodné k ovocnému kvašení, protože kvašení v nich nepobíhá optimálně v celém objemu, ale vykasí jen malá část z těch jeho skvělých 30L))) zbyteček soudečku 30L různě hnije, oxiduje a octovatí apod..)))

Vždy je lepší pálenka z velkých nádob nad 100L... kde má kvas dostatečné množství materiálu k rozvoji kasinek a ty se samy i temperují-ohřívají.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika