Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

K tomu bych měl jednu připomínku : v publikacích Průmyslová výroba lihovin, Grégr V., Uher J., SNTL Praha, 1964 a Výroba nápojů z ovoce, Uher J. a kol., SNTL Praha, 1977; bylo doporučováno, aby se kvas z renklód jednou vypálil (tehdy se provozovaly pouze dvoudestilační systémy) a lutr se uschoval do doby destilací švestek. Poté se přidával k lutru ze švestek, tj. po první destilaci (v jakém poměru se ale nepíše) a po druhé se destiloval (rektifikoval).
Výsledek prý nebyl poznat na kvalitě slivovice.
V dnešních pěstitelských pálenicích to však takto praktikovat nemůžete (vše pod je pod blombami). 

Ale v „domatíně" by to mohlo fungovat. Vím, že je to záležitost 4O let stará, ale ne všechno přestalo platit a fungovat...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika