Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Neodsuzuji přidavače cukru, třebaže sám jej nepřidávám. Budou to pít oni sami.
   Na rozdíl od Honzy P si myslím, že přidání cukru nutné není, ale stejně jako on někdy přidávám trochu medu. Kvasný proces nastartuje stejně rychle s cukrem jako bez něj. Možná bez něj nastartuje rychleji. Považuji za důležité mít co nejrychleji kvas v roztoku, tedy první švestky v sudu rozmačkat. Ty další už jen natlačím pod hladinu.
   Zajímal by mě názor zkušených páleníků na přídávání živné soli a na síření kvasu

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika