Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rád bych se ze zeptal jak stybilní je kvas z hroznů. Nadrtil jsem v sudu asi 70l hroznů. Nepřidával jsem ani kvasinky ani cukr. V garáži je okolo 15°C a pokud by nezačali kvasyit dám to ke kotli kde je okolo 20°C. zajímá mne jak je kvas stabilní, zda se musí pálit po ukončení kvašení a nebo počká do jaka podobně jako švestky. Mohl bych ho nechat na chladném místě po dokvašení, případně vršek pocukrovat. Mohu ho i dolít nějakou vodu aby byl sud plný, jen nevím jestli je to vhodné.Děkuji za rady.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika