Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Sám pálím když zarodí z meruněk. V pálenici nechám udělat na 55, větrám v poloplných demižonech 2 i 3 měsíce, něco stratí a výsledný produkt se pohybuje mezi 51-53. Bývá dobrá. Od kamaráda z vysočiny beru slivovici která je tak jak vyteče, v průměru 67. Taky je dobrá. Další kluk mi vozí pálenku z hrušek vyštelovanou na 52 a další flašku až 2 jablkovice kolem 60. Shrnu- li to, pokud je dobře vedený kvas, výrobce to nepřežene s cukrem a není vzorek z kotle dělanýho na kšeft, je pálenka dobrá bez ohledu na stupně. Navíc není nikdy problem nechat nějaký litr ostřejšího, zbytek větrat dýl a naředit na sílu jak má kdo rád. Osobně bych ale domácí pálenku pod 50 nedělal.   j.c.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika