Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Technicky je to skutečně dokonalé, ale život mě naučil, že pecky (kostky) do máče, chcete-li kvasu prostě patří. Vzhledem k tomu, že v průběhu kvašení klesají ke dnu, není takový problém jich většinu, před odjezdem do palírny odstranit, tam už na to obvykle není čas. Ani tu nehrozí nežádou provzdušňování máče, protože švestkový máč je jeden z nejstabilnějších. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika