Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Neviděl bych to tak dramaticky a tragicky jako kolega... Znám pravidelného paliče třešní, které třešně zásadně nechává kvasit venku jen ve stínu a nikdy neměl zoctovatělý kvas a třešnovici má vždy excelentní...

Teplota 21C je přímo ukázková na kvašení.A z 60L kvasu nevznikne žádné velké teplo, to v žádném případě.Kvas nechte v garáži a po 14 dnech až 21dnech až nebude kvas bublat vydestilujte a žádné zkažení kvasu vám tak nehrozí.5týdnů jak píše kolega je spíše k jistému zoctovatení i v teplotě pouze 17C.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika