Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím všechny, z kukuřice pálím už pravidelně. Je to jednoduché. V ZZN si koupíte kukuřičný šrot. 10 kg smícháme s vodou 30 l a dame vařit. Na internetu si koupite Kompletní enzymy na zcukření škrobů, coz dle návodu přidáte tmavou složku která zajistí že neuvaříte kaši. Je to na skapalnění škrobů, a vařite hodinu a půl při teplotě 85. Pak odstavit a při teplotě 63 st. Tam prdnete tu světlou složku a udržujete teplotu jednu hodinu. Tím zcukernatí škrob zhruba na 20%. Následně po vychladnutí přidáme sušené kvasnice (dávám 20 pytlíčků). A kvasíme to, platíme to, redíme to, pijeme to. Haprťálo, lála lámika.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika