Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Som na tom podobne ako diskuter pred par rokmi. takze by som sa rad spytal, ci medzicasom niekto nieco podobne vyskusal.

mne osobne sa jedna o mandarinky.

zaujima ma vas nazor na supu, ktora isto obsahuje velke mnozstvo eterickych olejov a isto aj pektinov. 

Napadla ma moznost to osupat, ususit. (vraj idu lahko) a pridat ich do kvasu tesne pred palenim. aj to iba malu cast. povedzme 20 percent. 

v inom vlakne som cital nieco o docukreni kvasu na 20 stupnov brix. 

refraktometer si aj tak tuzim uz dlhsiu dobu kupit. ale ak by som to nestihol, na mustomere pre hroznovu stavu to je kolko stupnov priblizne?

Dakujem za rady a nazory.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika